szerző:
hvg.hu

Alapesetben csak az emblémákat vonják be 24-karátos arannyal, de ha a kedves ügyfél úgy kívánja, akár az összes fém felületet bearanyozhatják.

Mindig különleges alkalomnak számít, amikor a Mansory tuningcég leleplezi a legújabb alkotását, hiszen ismét szörnyülködhetünk egy sort azon, hogy valaki súlyos eurószázezreket fog kifizetni egy jellemzően, ízléstelenül átalakított luxusautóért.

Nagy ritkán azért sikerül valami olyasmit készíteniük, ami kellően fényűző, de még a jó ízlés határán belül marad. Ilyen a mostani Rolls-Royce Wraith átalakításuk is, amely a Palm 999 nevet viseli, és a szokásos, egyedi tervezésű szénszálas karosszéria mellé aranyozott kiegészítőkkel pakolták tele.

©

A főként arab ügyfeleknek szánt, kilenc darabosra tervezett csomag árát nem hozták nyilvánosságra, de a cég árazási stratégiáját ismerve az alapmodell többszörösébe is kerülhet az aranyozott emblémákkal ellátott brit luxuskupé. Főleg akkor, ha az összes fém elemet 24-karátos arany felülettel rendeli az ügyfél, hiszen erre is lehetősége van.

Az optikai tuningon kívül műszakilag is rálicitál az alapmodellre a Mansory Wraith-je, hiszen az 632 lóerőt produkáló 6.6 literes V12-es biturbó motorból 730 lóerőt és 1000 Nm maximális nyomatékot csaltak elő, ami 4,4 másodperc alatt gyorsítja a 2,4 tonnát nulláról-százra, a száguldás pedig egészen 300 kilométer/óráig tart.

©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!