szerző:
hvg.hu

Csak persze nem a francia márkát, hanem saját autójukat használták fel hozzá.

A napokban startolt el a montreali Nemzetközi Autószalon, ahová a Nissan egy különleges járművel érkezett. A japánok az X-Trail-t alakították át, méghozzá úgy, hogy annak a havas hegyoldal meg se kottyanjon.

©

Az Autoblog beszámolója szerint a kocsi kerekei helyére egy 1,2 méter hosszú, 76 centiméter magas és 38 centiméter széles Dominator lánctalpakat szereltek, ami igencsak megvadította az autó külsejét. Most pont úgy néz ki, mint a Taxi 3 Peugeot-ja.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy a Nissan szándékai komolyak, jelentjük, nem azok. Az autót egyfajta érdekességnek szánta a gyártó, annak viszont elég jól sikerült. Sőt, az átalakított futóműnek és az alapos munkának köszönhetően nemcsak, hogy vadul néz ki, de még működik is, amiről egy videót is forgatott a japán gyár.

A Nissan Rogue Warrior névre keresztelt autó már majdnem olyan menő, mint a hólánccal és extrém téli gumikkal felszerelt Forma-1-es Red Bull versenyautó. Mert ilyen kontent is készült a héten, itt lehet megnézni.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!