szerző:
hvg.hu

Teszteltük a BMW 7-es sorozatát, megmutattuk, hogyan hamisítják az olajat Oroszországban, és azt is, hogyan autózik Max Verstappen egy sípályán az extrém hógumikkal és hólánccal felszerelt Forma-1-es Red Bull autóval. Ezek voltak a hét legfontosabb autó hírei.

Kíváncsi, mennyit autózhat még, ha kigyulladt az üzemanyagszint-jelző lámpa? Itt megnézheti

Egy weboldal segítségével bárki megnézheti, mennyi kilométert lehet "üres" tankkal megtenni, de az értéket akár ki is lehet számolni.

BMW 7-es sorozat teszt: de mi jöhet még, megeteti a kutyát?

Egy-egy luxusautó generációváltása euró milliárdokba kerül a gyártóknak. A feladat az, hogy a világ nagyjából egy százalékát, azt, amelyiknek olyan egymillió dollár körüli szabad összeg csücsül a számláján, meggyőzzék, legalább olyan fajsúlyos termékben ülnek majd, mint amennyire ők maguk annak számítanak. Nem is igazán az a kérdés a BMW 730xDrive-nál, hozza-e az elvárt szintet, hanem inkább az, milyen finomságokkal teszi ezt.

Beszélünk itt az egyre tisztább autókról, de nézzék meg, miket vesznek igazából az amerikaiak

Valójában nincs itt semmi meglepetés, az amerikaiaknál még mindig jó öreg pick-upok uralják a piacot, de a nagyon erős japán jelenlét, azért némi meglepetés.

Ne lepődjön meg, ha mostantól duplán vizsgáztatják a kocsiját

Kötelező lett januártól az úgynevezett előminősítő műszaki, amelynek elvileg az lenne a célja, hogy a tényleges műszakin már ne hasalhasson el a jármű.

Ez lesz a jövő Audija, és elég meggyőzőnek tűnik

A németek még az E-tronnál is környezetkímélőbb autót pakoltak össze, elég jó teljesítménnyel.

Képriport: így dolgozik egy négymilliárd forintos forgalmat csináló hamisító üzem

Oroszországban mindent nagy tételben csinálnak, legyen az akár a hamisítás. Sportszerek, mobilok, autóalkatrészek, mosópor, motorolaj, mindegy.

Ezt a videót minden autó- és Forma-1-rajongónak látnia kell

Olyasmit csináltak a Forma-1-es autóval, amit soha senki nem gondolt volna.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!