szerző:
hvg.hu

Az autó szó szerint jégszoborrá változott.

Ha szabad ég alatt parkol az autó, sok gondot és bosszúságot okozhat, ha reggelre lefagy a szélvédő, nehezebben nyílik az ajtó, vagy le kell takarítani a tetejéről a havat. Mindezek a dolgok viszont eltörpülnek amellett a látvány mellett, ami egy Mitsubishi Lancer tulajdonosát fogadta.

©

A Carbuzz beszámolója szerint néhány nappal ezelőtt Justin Yele, a New York állam északi részén található Erie-tó partján, egy étterem parkolójában hagyta autóját, ami a végeredményt látva igen nagy hiba volt. Az erős hullámoknak és a fagypont alatti hőmérsékletnek köszönhetően ugyanis a tóból kicsapódó víz teljes egészében ráfagyott az autóra, és gyakorlatilag jégszoborrá változtatta azt. A jég olyan erős volt, hogy csak azután merték arrébb vontatni az autót, hogy forró sós vízzel locsolták le.

A leolvasztást később a szerelőműhelyben folytatták, de arról nincs hír, hogy végül sikerült-e újra beindítani a kocsit.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!