szerző:
hvg.hu

A férfi menőzni akart a Twitteren, de csúnya alázás lett a vége.

Nem szívesen lettünk volna az utóbbi napokban Alejandro Navarro helyében – a férfi menőzni szeretett volna egy kicsit a Twitteren, de a fagyi egyszer csak visszanyalt. Egyébként is van abban valami egészen bájos, amikor valaki a közösségi oldalon próbál nagyot mondani, de ahogy ő lebukott, azt már tanítani is lehetne.

©

Történt ugyanis, hogy egyik este egy Koenigsegg One:1-ról posztolt egy képet Twitterre, nagyjából azzal az üzenettel, hogy "Az én szörnyetegem, amivel ma este Monte-Carlo utcáit szelem". A történet eddig a szokványos, ezrével töltenek fel hasonló kontentet, hősünk azonban elkövetett egy komoly hibát: a képen bejelölte az egyetlen embert, aki tudhatja az igazságot – a Koenigsegg Twitter-csatornáját. A reakció nem is maradt el, nem sokkal később a svéd hiperautó atyja az alábbi szöveget posztolta:

Vagyis, hogy nem egészen érti, hogyan képes Monte-Carlo utcáin autózni Alejandro, miközben az autó Ängelholmban van. Ez az a város, ahol a Koenigsegg főhadiszállása és a férfi által posztolt One:1 is parkolt.

Tanulság? Ha az ember a világ egyik legdrágább és legkisebb darabszámban legyártott autójáról akar hazudni, legalább ne tagelje be a posztjában az autó készítőjét.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.