szerző:
hvg.hu

A Need for Speed film rajongói már dörzsölik a tenyerüket, eladóvá vált az egyik csodajárgány.

A napokban hirdették meg a Need for Speed film egyik legfeltűnőbb autóját, a citromsárga GTA Spanot. A tulajdonos 1,6 millió dollárt, vagyis körülbelül 475 millió forintot kér a kocsiért, nem véletlenül – írja a Carscoops.

©

Az autót 2013-ban gyártotta a spanyol hiperautókat készítő Spania GTA, azóta pedig csupán 1000 kilométert tett meg. A lelkét egy 8,4 literes V10-es duplaturbós motor adja, ami nagyjából 900 lóerőt szabadít az aszfaltra. A teljesítménye ehhez mérten elég komoly: kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, a végsebessége pedig 350 km/h-ra körül van.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!