szerző:
hvg.hu

Az ultraszéles karosszériaelemeiről híres Liberty Walk csapata ezúttal a McLaren 650S-hez készítette el virtuálisan az átalakító csomagját. Vajon lesz olyan tulaj, aki vevő az ötletre?

Szerte a világon egyre nagyobb teret hódít magának az a Japánból indult tuningirányzat, amelynek legfontosabb ismertetőjegye az extrém karosszériaszélesítés. A stílus népszerűsítésében nagy szerepe van a Liberty Walk csapatának, akik bátran hozzányúltak számos egzotikus sportautóhoz, köztük a Ferrari 458 Italiához és a Lamborghini Aventadorhoz. Legújabb alkotásuk a McLaren 650S-hez tervezett szélesítő-csomag, amely egyelőre csak virtuálisan létezik, de csak a tulajdonosokon múlik, hogy be merik-e vállalni.

©

A szegcselt sárvédőívekkel, karbon köténnyel, küszöbbel valamint a gigantikus hátsó szárnnyal járó csomag, az Airrex légrugós futóművével együtt igazi GT-versenyautóvá változtatja az elegáns szupersportautót. Mivel egyelőre csak a virtuális tervezőasztalon létezik a dolog, műszaki specifikációkat nem árultak el róla, az viszont biztos, hogy ha egy is elkészül belőle, akkor az garantáltan lángcsóvákat fog eregetni a kipufogójából, mint a hírhedt Lamborghini Aventador.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.