szerző:
hvg.hu

Mi történik, ha véletlen benzint töltünk dízeles autónkba illetve fordítva? Egy műsorban kipróbálták. Ha ezt a kalandot megúsztuk, még mindig van mire figyelni. A hét legolvasottabb autós hírei.

Amire mindenki kíváncsi: ez történik, ha dízelt tankol a benzines autóba – és fordítva

Minden autós fél tőle, hogy egyszer rossz üzemanyagot tölt az autójába. De mi történik, ha ez tényleg bekövetkezik? Mutatjuk.

Sokba kerülhet a Red Bullnak a menő sípályás

Több ezer eurós bírságot szabhatnak ki az osztrák hatóságok a Red Bullra, amiért engedély nélkül hajtottak be egy sípályára Forma 1-es autójukkal.

Figyel a szupertraffipax

Ennyit fizethet, aki gyorsan hajt.

Ezt csak kevesen láthatják: ilyen egy észak-koreai autókereskedés – videó

Egy turista videóra vette, hogyan is néz ki a diktatúrában egy autószalon. Csak egy kérdés maradt: igazi vagy csak díszlet?

Nappalijában tartja a Váci úton összetört LaFerrariját a tulaj – fotók

Megjavíttatta, hazavitte Szlovákiába és a nappalijában parkolta le a Váci úton korábban összetört 400 milliós Ferrarit az olasz tulajdonosa – jelentette a Parameter magyar nyelvű szlovákiai hírportál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!