szerző:
hvg.hu

Emellett még egy Lamborghini Aventador is elpirulna.

Az elmúlt években számtalan cég igyekezett megmutatni, milyen extravagáns formát tudna kölcsönözni a Bentley Continental GT-nek, amiről a szakma is úgy tartja, az egyik legjobb luxus GT a piacon. Ilyen extrém külsőt azonban még senki sem álmodott hozzá – írja a Carscoops.

A Khyzyl Saleem és a Rain Prisk Design által készített koncepciórajzon a Bentley-t a japán utcákra tervezték, és olyan hihetetlen külsőt kölcsönöztek neki, ami mellett még egy Lamborghini Aventador is kényelmetlenül érezheti magát.

©

A kocsi a terveken egyéni motorháztetőt, új lökhárítót és igen éles splittert kapott, de a kiterjesztett oldalsó szoknyák, a széles első és hátsó kerékívek, valamint a küllős kerekek mellett sem mehetünk el szó nélkül. Bár a koncepcióból valószínűleg sosem lesz valóság, azért jól esik ránézni a kicsikére.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!