szerző:
hvg.hu

Akár egy akciófilmben is megállná a helyét a mutatvány, de ettől még a hatóságok nem biztos, hogy örülnek neki.

Egy kabrió nem csak azért jó, mert élvezni lehet benne a tető nélküli autózás minden szépségét, hanem azért is, mert ajtónyitás nélkül bele lehet huppanni, vagy kiszállni. Ez a tulajdonság különösen jól jön akkor, ha az ember azt tervezi, hogy megáll egy félelmetesen magas viadukt leállósávjában, majd gyorsan kipattan az autóból, hogy levethesse magát a mélybe egy ejtőernyővel.

Akinek esze ágában sincs ilyesmit csinálni, annak érdemes megnézni az alábbi videót, mert Quentin Luçon bázisugró látható benne, aki vígan bevállal ilyen dolgokat mások helyett.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!