szerző:
hvg.hu

A rendőrség szerint amit az asszonytól kapott, azt sokáig nem fogja zsebre tenni.

Ami a vígjátékokban örök poénforrás, az a való életben egy rettentő kínos helyzet. A napokban ezt egy argentin férfi is megtapasztalhatta, aki nemes egyszerűséggel "elfelejtette", hogy a felesége is vele van, és úgy hajtott el a benzinkútról, hogy az asszony nem ült a kocsiban.

©

A Telegraph beszámolója szerint Walter és Claudia épp a nyaralásból tartottak hazafelé, amikor a férfi úgy döntött, ideje kinyújtóztatni a végtagjaikat. Megállt a hozzájuk legközelebb eső benzinkúton, és amíg ő tankolt, a felesége elszaladt a mosdóba. Pechjére hamarabb végzett, mint Claudia, így a shopban már elkerülték egymást, Walter pedig fizetés után fogta magát, autóba ült és elindult.

A felesége a shopból kilépve vette észre, hogy valami nem stimmel, és bár próbálta hívni a férjét, a rossz hálózati lefedettség miatt nem sikerült őt elérni. A nő végül a kutasoktól kért segítséget, akik értesítették a rendőröket, az egyenruhások pedig jó 100 kilométerrel odébb állították meg és fordították vissza a férfit. Kiderült, a nő korábban végig aludt, így a férjnek nem tűnt fel, hogy gyanúsan nagy a csönd a kocsiban. Az anya hiányát a 14 éves fiuk se vette észre, a gyerek ugyanis végig a mobilján játszott.

A rendőrök szerint a nő rettenetesen dühös volt, amikor a férje visszaért, és amit ott kapott, azt jó darabig nem teszi majd zsebre.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!