szerző:
hvg.hu

Vírusként terjed a neten az a videó, amin egy részeg rezidens vesz revansot az uberes autóján, amiért az nem akarja őt elvinni.

Alig egy hét alatt közel 4,5 millió megtekintést kapott az a videó, amit Amerikában, Miamiban rögzített egy leendő utas, aki Uberrel szeretett volna utazni. A férfi az ismerőseivel rendelt járművet, ám mielőtt beszállhattak volna, egy részeg, negyedéves rezidens pattant a hátsó ülésre. Eddig nem is lett volna gond, ám a sofőr közölte, nem hajlandó őt elvinni. Nos, itt kezdődtek a bonyodalmak.

Amikor az autót rendelő csapat látta, hogy a lány nem hajlandó kiszállni a kocsiból, szóltak a sofőrnek, hogy nyugodtan törölje a rendelést, nincs semmi baj, tényleg, megértik. Az uberes azonban nem tágított, és szólt a lánynak, hogy ha nem száll ki, hívni fogja a rendőröket. A lány erre úgy döntött, hogy kiszáll, de magával viszi az autó kulcsait is. A videót ezen a ponton kezdték rögzíteni.

A lány többször megpróbálta megütni a sofőrt, majd amikor az ellökte, felpattant és beült az autóba, majd szép lassan elkezdett mindent kidobálni a kocsiból. Amikor végzett, fogta magát, és egyszerűen elsétált a helyszínről. Bár a rendőrség később bizonyítékként lefoglalta a videót, a férfi úgy döntött, nem emel vádat a részeg lány ellen. Az már más kérdés, hogy az őt foglalkoztató egészségügyi intézmény milyen szankciókkal sújtja majd őt.