szerző:
hvg.hu

A románok kompakt crossovere nem csak remekül néz ki a lánctalpakon, de a terepjáró képességén is sokat javít a spéci szerkezet. Kérdés, hogy mindez mire elég a térdig érő dagonyában a legfejlettebb orosz harckocsi ellen.

A Dacia Dusterről köztudott, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú crossover, amely az ügyes összkerék-hajtása révén komolyabb terepen is elboldogul. Főleg akkor, ha speciális terepgumikat, vagy esetleg gumiból készült lánctalpat szerel rá az ember, amivel aztán tényleg legyűr minden akadályt.

Utóbbit egy orosz tévéműsor nemrég ki is próbálta, méghozzá igen látványos módon, hiszen a román crossovert összeeresztették a T90-es harckocsival, térdig érő dagonyában. Valószínűleg kevesen számítottak arra, ami ezután következett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!