szerző:
hvg.hu

Jó néhány furcsaságot láttunk már, de ez mindent visz.

A robogó nem kifejezetten az állatok szállítására alkalmas eszköz, bár egy kosárban ülő kisebb testű kutyát még éppen el tudunk képzelni. A hangsúly viszont itt a kicsin és a kosáron van, vagyis közel sem arra gondolunk, hogy a motoros mögött üljön a nagytestű állat. Van azonban, aki ezt másként gondolta.

Az alábbi videón is pont egy ilyen eset látható. A robogó tulajdonosa úgy gondolta, maga mögé ülteti a szépen megtermett házörzőjét, aki viszont pont úgy viselkedik, mint egy ember. Az állat feltűnően nyugodt, vagyis valószínűleg nem először utazott így gazdájával, azt viszont elképzelni sem tudjuk, milyen lehet, amikor motorra szállnak.

A slusszpoén azonban csak akkor látszik, amikor az őket videózót autós melléjük ér: a kutya egy esernyőt tart a szájában, így várja, hogy hazaérjenek. Parádés, szó szerint.

Még több autós videóért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!