szerző:
hvg.hu

A Red Bull Frozen Rush nevű rendezvény a téli szezon egyik leglátványosabb autóversenye. Hogy miért? Elég csak belepillantani az összefoglalóba.

A terepralit kedvelő amerikai nézők a Red Bullnak köszönhetően télen sem maradnak látványos verseny nélkül, hiszen az energiaitalos cég három éve útjára indította a Frozen Rush nevű rendezvényt.

A verseny lényege, hogy egy januári hétvégén beszabadítanak valamelyik síparadicsomba jó néhány 900 lóerős tereprali versenyautót, amelyek aztán párosával megmérkőznek egymással a kanyarokkal és ugratókkal teletűzdelt pályán. Ez már leírva is remekül hangzik, az alábbi összefoglaló videó alapján azonban még ennél nagyobb móka lehet élőben végignézni.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!