szerző:
hvg.hu

A Wrap Style műhely megmutatta, hogy milyen autóval járna Pókember, Batman és Superman.

A nagy értékű luxus- és szupersportautók esetében gyakori, hogy a tulajdonos átlátszó fóliával védi a kényes fényezést és a karosszériát, de mostanság egyre nagyobb teret hódítanak az egyedi mintázatú színes fóliák is. Ebben a műfajban pedig a legjobbak között tartják számon Wrap Style csapatát, akik gyakorlatilag bármit képesek elkészíteni, most például összegyűjtötték, hogy a szuperhős tematikában eddig milyen mintákat alkottak.

A felhozatal igazán látványos, hiszen három egzotikus sportkocsit is beöltöztettek az utóbbi időben, melyek közül talán a legkülönlegesebb a Pókember mintájú McLaren 650S. A 650 lóerős brit sportkocsinál különösen odafigyeltek rá, hogy a színek a karosszéria vonalaival is harmonizáljanak, így az ajtók részben kék, részben pedig piros színben díszelegnek.

©
©
©
©

A Mercedes-Benz SLS AMG Superman fóliájánál egy fokkal talán könnyebb dolguk volt a készítőknek, ahogyan a Batmannek öltözött Audi R8-nál is, amiről csak közelről lehet megmondani, hogy a Denevérember előtt tiszteleg.

©
©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!