szerző:
hvg.hu

Az egyiknél baseballütő, a másiknál egy rúd volt, az egyik közelben lévő autó utasa pedig felvette a "harcot".

Úgy tűnik, idén sem fogunk hiányt szenvedni a közúti balhézós videókból. Az elmúlt napokban Amerikában sikerült egy remek felvételt lőni egy ilyen esetről, amit miután megosztottak Twitteren, gyorsan elindul a világhírnév felé.

Az előzményekről nem sokat lehet tudni, a videó is azon a ponton kezdődik, amikor a feldühödött sofőr elindul a másik autója felé – a kezében egy baseballütővel. A felvétel másik szereplője először észre sem veszi az eszközt, sőt, amikor az autóján elfelejti behúzni a kéziféket, és az elindul magától, még vissza is ugrik, hogy gyorsan megállítsa.

A baseballütőt csak azután veszi észre, hogy ismét közeledik a férfi felé, és nem várt sokáig a válaszra: a platóról előkapott egy jó hosszú rudat, és azzal kezdte ütni a sofőrt. A támadásnak nem lett túl jó vége, a baseballütős férfi ugyanis lefegyverezte támadóját. Hogy ezután mi történt, az sajnos már nem derült ki.

Az esetről azóta persze már elkészült a Csillagok háborúja-változat is.

Nekünk erről mindenesetre egy klasszikus videó ugrott be elsőre.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!