szerző:
hvg.hu

A csapat már készül az idei szezonra, a jelek szerint nagyon jó formában vannak.

Bár a Forma-1 idei szezonjának rajtjára még bő másfél hónapot várnunk kell, és az autók leleplezése is csak jó 2 hét múlva veszi kezdetét, a csapatok nem hagyják, hogy a holt időben unatkozzunk. Nemrég a McLaren-Honda kapcsán mertül fel egy igen érdekes hír, a Red Bull pedig egy osztrák sípályán hajtotta meg (hólánccal felszerelt!) versenygépét. Most a Toro Rosson volt a sor, ők egy kulisszavideóval készültek.

A csapatmunka egyik legfontosabb része, hogy a kiállásnál a stáb a lehető leggyorsabban kapja le a gumikat az autóról, hogy a versenyzőnek minél kevesebb időt kelljen a boxutcában töltenie. A jelek szerint ezt nemcsak a pályán, a garázsban is gyakorolhatják.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!