szerző:
hvg.hu

Az AMS Performance tuningműhely a világ leggyorsabb GT-R-jét szeretné megépíteni.

Nem volt túl boldog az AMS Performance tuningműhely stábja amikor kiderült, hogy az EKanno Racing egy, az övékénél jóval gyorsabb GT-R-t épített, letaszítva őket a trónról. Nemrég úgy döntöttek, revansot vesznek, és már el is kezdték építeni az új szörnyetegüket.

©

A GTSpirit beszámolója szerint egy helyi gyorsulási versenyre készítik el a hihetetlen erővel bíró Nissant. A tuningcég egy Alpha VR38-as motorblokkot, valamint két, előre néző Garret GTX turbófeltöltőt pakolt a gépbe. A többi radikális változással kombinálva mindez azt eredményezheti, hogy az AMS 2500 lóerőt pakol majd a kerekekre.

©
©
©
©

Hogy pontosan mikor fejezik be a munkát, az egyelőre még kérdés, de ezek alapján jó esély van rá, hogy minden idők legyorsabb GT-R-jét pakolják épp össze.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!