szerző:
hvg.hu

Adott egy 22 kilométeres versenypálya, amit teljes egészében beborít a hó. Nem létezik ennél jobb szórakozás.

A Nürburgringen még ideális időjárási körülmények között sem könnyű teljesíteni a 22 kilométeres kört. Ezt bizonyítja az a nyolcperces videó is, amit 2015 novemberében tettek közzé, és amin a leglátványosabb bukásokat követhetjük figyelemmel.

Nem véletlen, hogy a téli időszakban zárva tart a pálya, a hossza miatt ugyanis egyszerűen nem tudják az egészet letakarítani. A Zöld Pokol ilyenkor szó szerin befagy, ám a jelek szerint még így is van olyan merész sofőr, aki így vágott neki a világ leghíresebb aszfaltcsíkjának.

A pilóta az egykor B-csoportos raliautóként rajthoz álló Porsche 911 SC/RS volánja mögött vágott neki a hóval borított pályának, a végeredmény pedig igen látványos lett.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!