szerző:
hvg.hu

Elkezdődött a maranellói márka négyüléses és összkerék-hajtású modelljének a Ferrari FF-nek a bevezető kampánya.

Alig egy héttel az után, hogy megmutatták az első képet, most a kocsi orráról is közöltek egyet az olaszok. A kép a cég 2015-ös üzleti jelentésében jelent meg, amit persze gyorsan kiszúrt valamelyik újságíró.

A 2011-ben bemutatott modell felfrissítését egyébként először egy zártkörű rendezvényen a kiválasztott keveseknek – főleg vásárlóknak – mutatják majd meg. Erre az eseményre február 15-én kerül majd sor a Comói tónál tartandó Villa d'Erba rendezvényen. A nemzetközi bemutató rákövetkező hetekben a Genfi Autószalonon lesz, de van egy fogadásunk, hogy addigra már minden részlete ismert lesz az autónak.

A Ferrari az elmúlt időszakban szépen átszabta modellválasztékát. A California modellt felváltotta a California T, a 458-as utóda is bemutatkozott a 488 személyében, és a régi csúcsmodell az F12-öt is leváltotta az F12tdf.

A hírek szerint egyébként – de ezek nagyon nem megerősítettek – nem lesz turbós az FF marad a 6,3 literes V12-es, 335 km/h-s csúcssebességgel és 3,7 másodperces 0–100-as sprinttel.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!