szerző:
hvg.hu

A felvételen úgy tűnik, mintha a 3-as BMW vezetője át akarna sorolni a középső sávba, de az irányjelzőt elfelejtette használni, a jobb első kerekét pedig megvezette a sín pereme, amiből aztán egy csattanás lett.

Az orosz utakon készült fedélzeti kamerás felvételekből Dunát lehetne rekeszteni, de a sok baleset, szabálytalankodás és egyéb furcsaság azért sokszor tanulságos is lehet, ha az ember átgondolja, hogy ő hogyan reagált volna az adott helyzetben. Például az alábbi videó kapcsán, melyben egy 3-as BMW látható, amint a belső sávból megpróbál kisorolni a középsőbe.

Legalábbis úgy tűnik, hogy ez volt a cél, mivel az első kerekeket jobbra fordítja a sofőr, azokat viszont megvezeti a sín pereme, amitől aztán hirtelen lepattannak és a fehér szedán nekicsattan a mellett haladó autónak, melynek fedélzeti kamerája felvételt készítette. A videó készítője szerint a BMW-s csak gyorsítani akart, de a hátsó kerekei kipörögtek, az elsőket pedig csak megvezette a sín, és ezért történt a baleset.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!