szerző:
hvg.hu

Kicsit komolyabb megjelenés, LED-lámpák, új infotainment-rendszer és a jelenlegi Astrák motorjai, ezek talán a legfontosabbak az életciklusának közepén járó jelenlegi Mokka-generáció frissítésében. És még valami: mostantól Opel Mokka X a neve.

Négy évvel a bevezetése után újul meg a rüsselsheimi márka mini-SUV-ja, követve a Corsa és az Astra elemeit. Az új Mokka X leginkább észrevehető változásai az orrészen történtek, megkapta a LED-matrix lámpákat opcionálisan, amely a vezetési viszonyoknak megfelelően állandó távfényt biztosít.

A motortérben is kompakt modell új erőforrásai köszönnek vissza: az 1.4 literes 150 lóerős négyhengeres közvetlen-befecskendezésű turbós benzines, akár elektromos nyomatékelosztású összkerékhajtással. Ugyanakkor az 1.6 literes dízel is ott van a 110-136 lóerős változatokban.

©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!