szerző:
hvg.hu

A gyorsulási versenyekre szánt COPO Camaro V8-as erőműve padlógázra szinte maga alá gyűri a húsos slick gumikat.

A Chevrolet tavaly novemberben rántotta le a leplet a gyorsulási versenyekre szánt, limitált szériás COPO Camaroról, ami kompresszoros és szívó V8-as motorral is rendelhető, háromfokozatú automataváltóval szerelve.

A brutális versenygép állítható sportfutóművet kapott, merev hátsó tengellyel, továbbá felárért cserébe rendelhető hozzá kitámasztó és lassítóernyő is. Aki esetleg túlzásnak gondolná ezeket a felszereléseket, annak érdemes megnéznie a Chevy által nemrég közzétett videót, amelyen tesztelés közben látható az aszfaltszaggató szörnyeteg.Bestiális hangja van a V8-nak.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!