szerző:
hvg.hu

A kamionos már nem tudott megállni a csúszós úton, de a motorosnak így is hatalmas szerencséje volt.

Sajnos az esetek többségében olyan baleseteket rögzítenek az autókba szerelt fedélzeti kamerák, amik komoly sérüléssel végződnek. Szerencsére akad azért kivétel is, amikor bár élesnek tűnik a helyzet, a végén senkinek nem esik komolyabb bántódása. Egy ilyen balesetről töltöttek most fel videót a YouTube-ra, de a szerencsés erre talán már nem is a jó jelző.

A felvétel tanulsága szerint a teherautó sofőrje épp előzni próbált, ám nem vette észre, hogy a szemközti sávban egy motoros is van. A motoros ugyan megállt, és a kamionos is próbált fékezni, de az ütközést már nem tudták elkerülni. A férfit a járművével együtt sodorta el a több tonnás teherautó, de valószínűleg pont ez volt a szerencséje. A motor beszorult a karosszéria és az út közé, így a motoros nem csúszott be a kerekek alá, a kamion "csak" végig tolta őt az aszfalton.

Az persze a videón is látszik, hogy a férfi jól bevághatta a fejét, és azon sem csodálkoznánk, ha eltörött volna a karja, de még ezekkel együtt is szerencsésnek mondhatja magát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!