szerző:
hvg.hu

Az egyedi megjelenésű Ghost „Eternal Love” szériából 16 darabot gyártanak a kínai piacra, természetesen biturbó V12-es motorral.

Aki szeretni az egyedi megjelenésű Rolls-Royce-okat annak jó dolga van manapság, hiszen a brit manufaktúra havonta minimum egy, de olykor több különleges modellel is előrukkol. Most éppen a kínai ügyfeleknek szánt Ghost „Eternal Love” szériáról rántották le a leplet, amiből 16 példányt elkészítését tervezik.

A kéttónusú fényezésben pompázó luxuslimuzin az örök szerelem jegyében készült, amit számos egyedi díszítőelem juttat kifejezésre számos az autón, köztük a szív alakban egymásra boruló hattyúk, illetve „a szerelem örök” üzenetet hirdető, világító küszöbdísz.

©

A romantikus vásárlók 20 colos kovácsolt alumínium felniket és 563 lóerős teljesítményre képes, 6.6 literes biturbó V12-es motort kapnak az autójukba, melynek utasterét a Rolls-Roys-ra jellemző csúcsminőségű anyagokkal, köztük tölgyfa betétekkel béleltek, fehér és bordó színekben.

©
©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!