szerző:
hvg.hu

A nagy visszatérésre készülő cég elkészítette az autó első reklámját.

Sokan reménykedtek titokban abban, hogy egyszer az életben még készül majd új példány DeLorean DMC-12-ből. Aztán nemrég jött a hír, hogy az álom valóra válik, és egy amerikai törvénymódosításnak köszönhetően ismét gyártani lehet majd azt az autót, amit a Vissza a Jövőbe című filmek tettek halhatatlanná.

A gyártó rögtön ki is jelentette, hogy semmilyen formában nem kíván változtatni az autókon, vagyis minden pontosan ugyanúgy néz majd ki, mint az 1980-as években. Mindez azt is jelenti, hogy a hozzá társított életérzést semmi sem befolyásolja majd, a cégnél pedig éppen ez az, amit szeretnének elérni. El is készült az első reklám, ami pontosan erre a dologra erősít rá – írja az Autoblog.

Mondjuk ezen talán meg sem lepődünk, elvégre 1982-ben is hasonló szöveggel hirdették az autót: "Éld meg az álmot."

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!