szerző:
hvg.hu

A férfi már nem tudta fenntartani az autót, ezért fogta és levágta a hátsó részét - hogy postaládát készítsen belőle.

Úgy tűnik, mostanában egyre többen gondolják úgy, hogy az autót nemcsak közlekedési eszközként lehet használni, hanem berendezési tárgyak alapanyagaként is kitűnően szolgál. Egy magyar cég például egy Audi RS7 motorháztetejéből készített egyedi páncélszekrényt, egy osztrák vállalkozás pedig remek bútorokat készít a legkülönbözőbb alkatrészekből. Most egy belga férfi tűnt ki a tömegből, ráadásul nem is akárhogy.

A Jalopnik beszámolója szerint az 55 éves Nico Van Lee élete álma volt, hogy egyszer legyen egy Ferrari Mondialja. A dolog össze is jött, ő pedig boldogan vezette az autóját – még úgy is, hogy jobbkormányos volt. Pedig a bajok is itt kezdődtek, az autó szervizelési költsége ugyanis az idő előrehaladtával ugyanis egyre magasabb lett a szervizelés költsége, ami végül oda vezetett, hogy a férfi saját maga vonta ki a forgalomból a Ferrarit. Miután már nem lehetett használni, gondolt egyet, és darabonként kezdte el árulni a gépet – kivéve a hátsó részét. Azt ugyanis levágta, és egy postaládát készített belőle, ami azóta is ott áll a háza előtt.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!