szerző:
hvg.hu

Egy piros sportautó rombolt szét két padot Miskolc belvárosában, ahol egy lány meg is sérült.

Egy vörös sportautó, egy Chevrolet Corvette rombolt szét egy padot Miskolc belvárosában még hétfő este - írja a helyi online lap, a Boon.hu.

A sportautóval egy 24 éves miskolci fiatalember túl gyorsan autózott, ezért megcsúszott, majd kisodródott. A közel 350 lóerős autó két padot is szétrombolt Miskolc főutcáján. Az egyik kevésbé sérült, azt még kedden visszatették a helyére, a másik azonban jelentős javításra szorul.

A balesetben egy arra sétáló 19 éves fiatal lány meg is sérült, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, valószínűleg az egyik szétrombolt pad repülő darabjai sebesítették meg.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt indított szabálysértési eljárást a sofőr ellen.

Fotókat a helyszínről és az autóról a Boon.hu oldalon lehet megtekinteni!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!