szerző:
hvg.hu

A Porsche Exclusive részlege csillogtatta meg ismét a tudását, ezúttal egy Carrera S kabrióval, amibe kissé idegennek tűnő fabetéteket pakoltak.

A felsőkategóriás luxusautók és az egzotikus sportkocsik esetében számtalan lehetőség áll a vásárlók előtt, hogy személyre szabják a leendő autójukat. A legtöbb márkánál már külön részleg foglalkozik ezen igények kielégítésével, a Porschénál például Exclusive-nak hívják ezt a szolgáltatást, ami egyre népszerűbbnek számít. A stuttgartiak időről-időre be is jelentkeznek egy-egy példánnyal, amit egyedi megrendelésre készítettek vagy demoautónak szánnak.

A napokban egy fabetétes, fakormányos 911 Carrera S kabrióról rántották le a leplet, amely kétségkívül igényesre sikeredett, ahogy az el is várható, azonban felmerül a kérdés, vajon mennyire illik a farmotoros sportkocsihoz a luxuslimuzinokból ismerős bútorbelső, és a fakormány. Erre tulajdonképpen egyszerű a válasz, hiszen, aki szereti ezt a stílust, és inkább túrázásra használni az autóját, annak tökéletes lehet, míg a sportosabb felhasználók maradhatnak a szénszálas, karbon, Alcantara és egyéb kiegészítőknél.

A fabetétes 911 egyébként spéci fekete fényezést, 20-colos felniket és piros féknyergeket kapott, a motorja pedig az új fejlesztésű 3.0 literes, biturbó boxer erőforrás, 420 lóerővel és 500 Nm maximális nyomatékkal.

©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!