szerző:
hvg.hu

A Chelsea-től távozott kapitány az északi sarkkör közelében kapcsolt ki egy kicsit, ahol rendesen megforgatta a Jaguar első SUV-ját, az F-Pace S-t.

A Svédországban található Arjepolg közelében lévő tavak felszínét ilyenkor télen olyan vastag jégpáncél borítja, hogy minden különösebb gond nélkül el lehet rajta autózni. Az Északi-sarktól mindössze 64 kilométerre található területen a háromszoros Premier League-győztes José Mourinho is megjártatta a Jaguar első SUV-ját, amit persze jól meg is forgatott.

A gyártó a nemrég elkészített felvétellel az Ice Driving Experience névre keresztelt extrém vezetői tréningjét szeretné népszerűsíteni, ami mostantól az egész világon elérhető az ügyfeleik számára. Persze nem véletlenül esett a választás a világhírű edzőre, Mourinho garázsában ugyanis egy Jaguar F-Type Coupé áll, de már leadta a rendelést a márka tavaly bemutatott első SUV-jára is.

Mourinho azért kapott némi segítséget is a professzionális finn pilóta, Tommi Karrinaho személyében, aki azonban nem nyúlt bele a vezetésbe, csupán elmondta, mit hogyan kellene. Az edző szemmel láthatóan jól szórakozott, és szerinte az egész olyan élmény volt, mint amikor 80 ezer ember előtt leülhet a kispadra.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!