szerző:
hvg.hu

Hivatalosan még nem jelentették be a négykarikások a következő szabadidő-autójuk nevét, de a sorminta alapján egyértelműnek tűnik a válasz.

Sokat sejtető fényképet tett közzé közösségi oldalán az Audi a következő szabadidő-autójukat kapcsán. A fotón egymás mellett parkolnak a már meglévő modellek, szépen növekvő sorrendben a Q3, a Q5 és végül az új Q7. Mivel csak a Q3 mellett tátong egy üres parkolóhely azzal a felirattal, hogy „foglalt” számítani lehet rá, hogy egy kis crossover bemutatójára készülnek a négykarikások, melynek időzítése valószínűleg a Genfi Autószalonra fog esni.

©

Hogy mi lesz az újdonság neve, azt egyelőre nem lehet tudni, de korábban kiszivárgott a hír, miszerint az ingolstadtiak levédették a Q2 nevet, így olyan nagy meglepetésre nem kell készülni. Annál is inkább, mert egy ideje már szó van arról, hogy új belépőmodellel bővítenék a Q-szériát, méghozzá egy olyannal, ami az MQB moduláris padlólemez rövidített változatára épülne, fronthajtással vagy akár összkerékkel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!