szerző:
hvg.hu

Összesen hét szereplő fogja mozgatni a szálakat a hamarosan újrainduló műsorban. A motorsportguru és Forma–1-es kommentátor Eddie Jordan, a német autóversenyző Sabine Schmitz, a neves autós újságíró Chris Harris, Rory Reid autókritikus és televíziós műsorvezető megerősítette, hogy csatlakozik Chris Evans és Matt LeBlanc párosához a Top Gear visszatérésében.

A Forma–1-ből jól ismert Eddie Jordan, a korábbi Jordan Grand Prix csapat tulajdonosa, aki a világ számos versenyzőjének adta meg a kezdőlökést, mint 1991-ben debütált Michael Schumachernek, vagy az Eddie Irvine-nak.

Sabine Schmitz a Nurburgring Királynője, lesz a műsor első női műsorvezetője a 15 év során. A Top Gear nézői számára Sabine már le is forgattott néhány részt Chris Evansszel.

Az autós újságíró Chris Harris az egyik legjobb fej a szakmában, aki Youtube-csatornája révén majdnem annyira népszerű, mint a műsor volt. „És ha még rosszul is alakul, nos, még mindig elmondhatom, hogy egyszer szerepeltem a Top Gearben, és visszamegyek, hogy ugyanaz a bosszantó pasas legyek YouTube-on, aki voltam – mondta szerepvállalása kapcsán.

Az újonc Rory Reid, akit a Top Gear 2015-ös nyilvános meghallgatásán vettek fel, egy díjnyertes újságíró, akit a CNET Car Tech csatornáján mutattak be, és aki ugyancsak főszerepet kapott a SKY 1 Gadget Geeks sorozatában.

A Stig pedig szokásához híven…nem mondott semmit.

©

A vezető műsorvezető személye már régóta nem ismeretlen, ő Chris Evans humorista, a Daily Mailen vezet autós rovatot, valamint televíziós showman. Róla már nyár óta tudott, hogy benne lesz a folytatásban.

A második nagy fogás pedig Matt LeBlanc volt (Joey a Jóbarátokból), aki elsőre furcsa választás egy autós műsor számára, pedig az amerikai színész jó húzás lehet. A világon mindenhol ismerik, és a régi Top Gearben is szerepelt, nem is akármilyen eredménnyel.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!