szerző:
hvg.hu

Nem szabad keménykedni az utakon, mert a baj gyorsan visszaszállhat az ember fejére.

Több mint egymillió megtekintésnél jár az a videó, amit még január végén tett közzé egy férfi az Ivan Leon nevű YouTube-csatornára. A kamera egy olyan esetet rögzített, ahol az agresszív BMW-s saját magának okozott balesetet.

A felvétel tanulsága szerint a BMW X5-ös sofőrje szorosan követte az előtte haladó személyautót, és bár szeretett volna tovább haladni, ez elsőre nem sikerült neki. A személyautós amikor észrevette ezt, egy sávval beljebb húzódott, ám ez sem volt elég a másik sofőr számára. Mivel ő is sávot akart váltani, de nem tudott, ezért egy nem túl elegáns mozdulattal ráhúzta a kormányt a mellette lévőre. A többi – ahogy mondani szokás – már történelem:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!