szerző:
hvg.hu

A stuttgartiak nagyon eltalálták a modellt, nem is változtattak rajta sokat. Szerencsére.

A Porsche 911 a modell 1963-as megjelenése óta alapjaiban véve nem sokat változott. A platform ugyanaz maradt, és csak bő harminc évvel az első megjelenése után kezdett el valamelyest megváltozni a külseje. Szerencsére az 1990-es évek kilengése után a stuttgartiak visszatértek a jól bevált formatervhez.

A Donut Media a napokban készített egy remek animációt arról, a gyártás kezdete óta mi minden változott a Porsche 911-ben. Ezen is jól látszik, az alap mindegyiknél ugyanaz, a videón pedig azt is feltüntetik, a teljesítményben a korábbi modellhez képest mi minden változott.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!