szerző:
hvg.hu

Egy emberséges Volánbusz-sofőt, egy orosz terepjáról, ami a jeges vízből is kimászik, és egy futómű, ami bár jó, sosem terjedt el. Ezekről (is) szólt a hét.

Technológiai csoda volt a repülőszőnyeg-futómű, csak iszonyú drága – videó

A Bose cég a kilencvenes évekre kifejlesztett egy elektromágneses varázsszőnyeg-futóművet. Végül azért nem került sorozatgyártásba a spéci felfüggesztés, mert nagyon megdobta volna az autó tömegét, illetve túl drága lett volna gyártani.

Emberséges Volánbusz-sofőr sztorija terjed a Facebookon

Rossz buszra szállt kedden egy 11 éves kislány Pest megyében, amikor ez feltűnt neki, szólt a sofőrnek. A buszvezető felelős férfiként járt el az ügyben.

Az oroszok megépítették a világ legjobb terepjáróját

Épp csak a levegőbe nem tud felemelkedni, de azon kívül bármilyen terepen képes elmenni.

Egy héttel a premier előtt csak lebukott a Volvo V90

A hivatalos bemutatkozása február 18-án lesz, de talán annyira nem meglepő manapság, hogy egy közösségi oldalra "véletlen" kikerült néhány fotó.

53 év másfél percben: ennyit változott a Porsche 911 – videó

A stuttgartiak nagyon eltalálták a modellt, nem is változtattak rajta sokat. Szerencsére.

Ezt látják a pilóták: ilyen 500 km/h-ra gyorsulni 4 másodperc alatt – videó

Hiánypótló felvétel készült a napokban, amin egy dragster pilótafülkéjéből követhetjük végig az előkészületeket, és a 4 másodperces gyorsulást.

Új ellenséget találtak maguknak az autósok: „a hibrideseket”

Az autós közlekedés sokak számára hadszíntér. Sokszor azon múlik az egymással szembeni előzékenység, vagy éppen izmozás, hogy a másiknak drágább a kocsija, tisztább a kocsija, vagy éppen a lökhárítójára milyen matrica van felragasztva. Most belépett ezek mellé az önelégültnek tartott hibridesek csoportja is. Elképesztő módon befolyásolják az autósok egymással szemben viselkedését sztereotípiák.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!