szerző:
hvg.hu

Az autóskártya mellett is van élet.

A Lacorsa nem más, mint egy kártyajátékkal kombinált retro-autóverseny.

A dizájnját a hatvanas évek Grand Prix-autóinak formái inspirálták, és az egész játék követi ezt a klasszikus korszakot megjelenésében. A játék lényege, hogy a kártyákon manővereket húzunk, és ennek megfelelően kell taktikusan végig menni a pályán ellenfeleink között. Persze a nagydíj előtt kvalifikációs futamon is részt kell venni a versenyzőknek.

A „Lacorsa” vagyis egyszerűen a „A verseny” elnevezésű társasjáték egy olyan oldalon debütál majd, amely kifejezetten közösségi támogatással szerez pénzt induló vállalkozásoknak. A saját elmondásuk szerint mintegy 20 ezer dollár kellene, hogy a játék sorozatgyártásba kerüljön.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!