szerző:
hvg.hu

A csapat a kipufogón is változtatott, hogy még jobb legyen az akusztikus élmény.

Azok után, hogy a Ferrari igazi mézesmadzagként már megmutatta, milyen hangja lesz az idei Forma-1-es autójának, várható volt, hogy a Mercedes sem akar lemaradni a rivális mögött. A világbajnok istálló most egy rövid ízelítőt adott abból, milyen lesz a 2016-os gép hangja.

A videóban a készülődés után a kipufogóvég látszik csak, amit kifejezetten azért alakítottak ilyenné, mert a nézők szerint a hibrid hajtás nem adta azt az érzést, amit egy "rendes" Forma–1-es autónak kellene.

A csapat február 21-én rántja majd le a leplet az autóról, két nappal az után, hogy a Ferrari felfedi idei versenygépét. A legelsőként bemutatkozó autó idén a Renault volt, az autóról ide kattintva nézhet fotókat.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!