szerző:
hvg.hu

Egy miniatűr motoron rója a köröket, és ha ez nem lenne elég, a négyéves gokartos társa kíséri.

Az már köztudott, hogy a Forma–1-es pilóták már egészen korán megismerkednek a versenyzéssel, elég csak Lewis Hamiltonra vagy Sebastian Vettelre gondolni. Hasonló a helyzet a motorosok esetében, a világbajnok versenyzők szinte már akkor a motoron ülnek, amikor még csak az első bizonytalan lépéseket teszik meg. Éppen ezért érdemes megnézni az alábbi videót, mert könnyen lehet, hogy a jövő Rossiját és Schumacherét láthatjuk.

A kétéves Tima Kuleshov motoron érzi igazán jól magát, a négyéves Makar Zheleznyak pedig a gokartozás szerelmese. A szülők nemrég úgy döntöttek, lefilmezik őket, és valószínűleg mindannyiunk nevében mondhatom: köszönjük. Az már most látszik, hogy van érzékük a gépekhez, reméljük 10-15 év múlva a versenypályán is viszontlátjuk őket.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!