szerző:
hvg.hu

Ismét bebizonyosodott, a türelmetlenségnek ára van. Kétszer szabálytalankodott a sofőr, de csak egyszer úszta meg ép bőrrel.

Az autós oktatók szerint ha azt érezzük, hogy túlságosan feszültek vagyunk, akkor vagy ne szálljunk autóba, vagy ha már úton vagyunk, inkább álljunk meg néhány percre. Persze ha az ember épp amiatt stresszes, mert késésben van, és hamar oda akar érni valahova, akkor nem az jut először eszébe, hogy meg kellene állni valahol. Igaz, erre meg azt szokták mondani, hogy akkor induljunk el hamarabb. Akárhogy is, az alábbi a videóból jól látszik, mennyire igazuk van.

Az alábbi felvételt Észtországban készítették, és már az elejétől fogva jól látszik, a sofőr mennyire türelmetlen volt. A torlódásban csak lassan lehetett haladni, ezért folyamatosan azt nézte, hogyan tudna egy-egy autóval előrébb jutni. Az első alkalom erre egy lámpás kereszteződésnél adódott, amikor szabálytalanul, a balra kanyarodó sávban előzte meg az előtte haladót. A műveletet a következő lámpánál is meg akarta ismételni, ám akkor már nem jött össze a manőver, a vége pedig egy csúnya baleset lett.

A férfi a kocsiból kiszállva a mellkasát fogta, így vagy nem volt bekötve, vagy a biztonsági öv nyomta meg rendesen, de az biztos, hogy mindezek után az autón igyekezett kitölteni a haragját. Jogtalanul.

Még több autós videóért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!