szerző:
hvg.hu

Ezek után már bocsánatos bűnnek számít, ha valaki az áruházi parkolóban tekergeti meg az 1200-as Ladát.

A Lamborghini Gallardót anno nem éppen arra tervezték, hogy a hóban bőgesse a motort a tulajdonosa. Egy versenypályán róni vele a köröket már más tészta, de hogy egy havas parkolóban drifteljen vele a gazdája – nos, az nem éppen megszokott látvány. Úgy tűnik azonban, az olasz szuperautónak ez is jól áll.

Az 1500 lóerős ikerturbós motorral szerelt kocsi finoman szólva sem tapad jól a hóban, de nem is ezért szeretjük. Azt azonban nem árt tudni róla, hogy ez az EuroCharged tuningműhely által megbuherált változat, ami viszont csak és kizárólag versenypálya-engedélyt kapott, közútit nem. Ez utóbbi már meg is magyarázza, miért szakította félbe a mutatványozást egy rendőrautó.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!