szerző:
hvg.hu

A gép szárnya az út menti fáknak csapódott.

Kényszerleszállást hajtott végre a napokban egy kétmotoros magángép Brazíliában, Santa Isabel külvárosában. A repülő a fák között, az úton landolt, ahol bár volt néhány autós, szerencsére senki sem sérült meg. A kényszerleszálláskor a gép bal szárnya az út menti fáknak csapódott, így egy 360 fokos fordulatot is tett, mielőtt meg tudott volna állni.

A hatóság szerint a gép papírjai rendben voltak, 2018 januárjáig volt érvényes repülési engedélye, így egyelőre vizsgálják, miért kellett végrehajtani a manővert. Az esetről egy biztonsági kamera készített felvételt, amin jól látszik, hogy a gép szárnya mellett az orra is összetörött.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!