szerző:
hvg.hu

Az autósok körében nagy népszerűségnek örvend a driftelés, és hát ki mondta azt, hogy a mókában a katonák nem vehetnek részt?

Az amerikai tengerészgyalogosok jelenleg Norvégiában gyakorlatoznak, hogy az ottani haderővel közösen gyakorolják be a hadviselést, valamint a szállítmányozást a hideg körülmények között. A tankokkal egy speciális pályán tréningeztek a katonák, ahol szinte tükörjégen kellett megoldani a gép mozgatását.

A dolog persze nem megy könnyen, még akkor sem, ha történetesen nem kerekeken, hanem lánctalpakon gurul egy jármű. A körülbelül 60 tonnás M1 Abrams viszont úgy siklik a talajon, hogy azt egy 1500 lóerős Lamborghini is megirigyelné. A végeredmény rendkívül látványos lett.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!