szerző:
hvg.hu

A többi autós igencsak meglepődhetett, amikor egy nőstény oroszlán nézett vissza a kocsiból.

Sokan biztosan emlékeznek még arra az esetre, amit tavaly szeptemberben rögzített egy orosz sofőr fedélzeti kamerája. Akkor az előtte haladó személyautó hátsó üléséről egy medve dugta ki a fejét az ablakon, ami valljuk be, nem épp egy megszokott látvány, de legalábbis nem az a háziállat, amit az ember csak úgy a hátsó ülésen szállítana. Úgy tűnik azonban, van ennél is extrémebb helyzet, amit ráadásul nem Oroszországban, hanem Dubajban sikerült felvenni.

A videó tanulsága szerint a sofőr egy nőstény oroszlánnal az anyósülésen vágott neki az útnak. Az állat nyakára valamilyen hámot tettek, így valószínűleg nem tud csak úgy fel-le sétálgatni a kocsiban, de a jelek alapján nem is nagyon akar ilyesmit tenni.

just another day, cruising down the road in Dubai....

Közzétette: The Car Bible – 2016. február 12.

Hogy a sofőr miért pont így szállította az állatot, azt egyelőre nem lehet tudni, de az biztos, hogy egy ilyen állattal még csak bezárni sem kellene az autót, ha megáll vele a tulajdonosa.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!