szerző:
hvg.hu

A Lamborghini vezetője pedig az Audi R és RS modelljeiért felelős Quattro GmbH első embereként folytatja tovább a munkáját.

Az utóbbi hónapok személycseréi után ismét fontos változások zajlanak a Volkswagen-csoporton belül, ugyanis a mai napon bejelentették, hogy március 15-től Stephano Domenicali veszi át a Lamborghini vezérigazgatói posztját Stephan Winkelmanntól, aki a Quattro GmbH első embereként folytatja tovább a munkáját.

Domenicali 2014. novembere óta áll a Volkswagen-csoport alkalmazásában, előtte a Ferrari Forma–1-es csapatát vezette hét éven keresztül.

Stephan Winkelmann

Stephan Winkelmann Heinz Hollerweger helyére érkezik a négykarikások sportrészlegének élére, aki több mint 40 évet töltött az Audi alkalmazásában, és most visszavonul.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!