szerző:
hvg.hu

Február 29-én érkezik a Gymkhana sorozat nyolcadik epizódja, melyben az amerikai fenegyerek visszatér a 650 lóerős, összkerék-hajtású méregzsákhoz.

Több mint egy év telt el a legutóbbi Gymkhana videó óta, így Ken Block rajongói már tűkön ülve várják az amerikai fenegyerek legújabb randalírozását.

Hogy a Los Angeles utcáin forgatott hetedik rész után a nyolcadik epizódot hol rögzítették azt még nem árulták el, most viszont közzétették, hogy a február 29-én debütáló videóban ismét a Ford Fiesta lesz a főszereplő. A 650 lóerős, összkerékhajtású méregzsák Block szokásához hűen ismét új fényezést kapott, amely minden eddigi kreálmányán túltesz, így alig várjuk már, hogy végre akció közben is láthassuk.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!