szerző:
hvg.hu

A bölény Észak-Amerika és Európa legnagyobb szárazföldi állata. A japán Wald International Black Bison Mercedes-AMG GT-je találóan hozza ezt a meghatározást.

A csillagos márka affalterbachi sportrészlegének gyártmányai már önmagukban sem festenek rosszul, de az a „body kit”, amit a Wald Internacional tuningcég rárakott, az egyik legkívánatosabb sportkupévá teszik a piacon.

©

Az egész jármű nem lett totálisan átépítve, de pont azok a részletek kaptak egy kis optikai erősítést – részben a narancsszínű festés révén – (oldalszoknya, hátsó diffúzor, légterelők, hátsósszárny és átformált kipufogók), amellyekkel a GT finoman, de egészen brutálisan fest.

A motortérben történt módosításokra nem tért ki a cég, úgyhogy a 4.0 literes V8-as, ebben a kiszerelésben 4 másodperc alatt van 100 km/h-s tempón és a végsebessége 325 km/h.

©
©
©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!