szerző:
hvg.hu

Elég könnyű kormányozni, bár a váltásoknál mintha egy kicsit rángatna a gép.

Igazán exkluzív tartalmat posztolt a napokban a Mercedes saját YouTube-csatornájára. Mielőtt vasárnap lerántották volna a leplet az idei, W07 névre keresztelt autójukról, megmutatták, hogyan is néz ki a pilótafülkéből az első néhány megtett méter a silverstone-i pályán.

Az autót a csapat egyik pilótája, Nico Rosberg vezette, aki jó egy percen keresztül kommentálta, milyen az autót vezetni. A versenyző szerint az már elsőre érződik, hogy a kormány nagyon könnyen kezelhető. A videóból az is kiderül, legalább 8 sebességes a váltó, azt viszont pont nem látni, az egyenes végén mennyi az autó sebessége.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!