szerző:
hvg.hu

A balesetnek több súlyos sérültje is van.

Komoly baleset szemtanúi lehettek a kaliforniai Newport Beach környékén autózók csütörtök reggel. Az értesülések szerint egy pickup és egy betonkeverő ütközött össze, utóbbi felborult, és a többi sávban haladó autóban is komoly károkat okozott. A legnagyobb kárt egy vadonatúj BMW i8 szenvedte el, amit szinte teljesen kilapított a teherautó.

©

A helyi hatóságok szerint a balesetben többen is megsérültek, három embert kellett súlyos sérülésekkel kórházba szállítani, azt azonban nem árulták el, melyik autó(k) utasairól van szó. Az OC Register azonban kiderítette, egy 50 év körüli férfi állapota kritikus. A BMW állapotát nézve nem csodálnánk, ha kiderülne, ő utazott benne.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!