szerző:
hvg.hu

A BMW-rajongók szívét összeszorító videó készült a Nürburgringről.

A Nürburgring nem véletlenül kapta a Zöld Pokol becenevet, a 22 kilométeres kör hiba nélküli teljesítéséhez igen nagy rutin és odafigyelés szükséges. A legkisebb hiba is képes megbosszulni magát, pályán évente több száz autót törnek össze a merész vállalkozók.

A tavaszi nyitáshoz közeledve most egy újabb videóval jelentkeztek, amiből két dolgot azonnal le lehet vonni tanulságként: az egyik, hogy idén is maximális figyelem szükséges a pályán való vezetéshez, a másik pedig, hogy a BMW-ket is épp úgy megeszi és kiköpi a pálya, mint bármelyik más modellt. Most egy 2 és fél perces videó is készült a márka modelljeinek baleseteiből.

Hasonló videóval már találkozhattunk, a tavalyi évet például egy nyolcperces kőkemény roncsfilmmel zárták le, nemrég pedig egy Porsche volánja mögött olyasmire vállalkozott egy sofőr, amire a legprofibbak sem biztos, hogy mernének.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!